fbpx

Groei met TikTok-advertenties

Bereik uw doelgroep wereldwijd met betaalde TikTok-advertenties.

Met ruime ervaring in marketing op social media raden wij klanten aan TikTok op te nemen in de mediamix. Voor veel klanten zou TikTok deel moeten uitmaken van hun marketingstrategie om relaties met hun publiek op te bouwen en resultaten te genereren.

TikTok is een sociaal netwerk waar je korte video’s kunt maken en deze met de hele wereld kunt delen. Je kunt de video’s over alles maken en de meeste gebruikers gebruiken de app alleen om video’s te bekijken. Het platform heeft wereldwijd bijna 700 miljoen gebruikers en de populariteit is alleen maar blijven groeien.

Mogelijkheden met TikTok:

  • In-Feed-ads
  • TopView
  • TopView Lite
  • Branded Hashtag Challenge
  • Brand Takeover Ads

Wat is TikTok-reclame?

TikTok-advertenties zijn een manier om producten en diensten online te promoten. De app heeft een groot aantal actieve gebruikers en u hoeft zich geen zorgen te maken over een gebrek aan publiek. Een groot deel van de TikTok-gebruikers gebruikt de app dagelijks.

Met TikTok-advertenties kun je profiteren van verschillende formaten. Zodat u uw advertenties beter kunt afstemmen op uw doelgroep. De twee meest voorkomende formaten zijn In-Feed-Video en Brand Takeover.

In-Feed-video

TikTok-advertenties verschijnen in de reguliere nieuwsfeed op de For You-side. Dat is het eerste waar je aan komt als de app wordt geopend.

Brand Takeover

Dit advertentieformaat beslaat de hele For You-pagina in de app wanneer de TikTok-gebruiker de app opent. De advertentie kan enkele seconden duren. Het formaat is perfect wanneer je zeker wilt weten dat de doelgroep de advertentie krijgt.

Daarom is het verstandig om TikTok-advertenties te gebruiken

Met dit platform bereik je een groot publiek. Hier kunnen bedrijven speelser zijn dan andere platforms en kan de inhoud minder gepolijst zijn.

Personaliseer je merk

TikTok-advertenties kunnen uw bedrijf op een persoonlijker niveau aan uw publiek presenteren. Het personaliseren van uw inhoud is de beste manier om mensen op de hoogte te stellen van uw producten en diensten.

Echt en informeel

De inhoud die het beste werkt als TikTok-advertenties is leuke en vermakelijke inhoud. Goede en echte inhoud is de beste manier om gebruikers te bereiken, hier draait het allemaal om snackbare inhoud. Hier kun je deelnemen, lesgeven en leuke korte video’s maken. Om uw doelgroep te betrekken bij uw advertenties en erop te klikken, moet u ze entertainen.

Makkelijk de doelgroep bereiken

TikTok-advertenties maken het gemakkelijk voor uw publiek om contact met u op te nemen. Hier komt de advertentie recht in het gezicht van de persoon die de app gebruikt. Als de gebruiker overtuigd is door uw advertentie, kunnen ze naar uw website gaan en uw product kopen. Hier concurreert u niet met de aandacht van andere advertenties wanneer ze de uwe voor het eerst oppikken.

U kunt de inhoud hergebruiken

TikTok-video’s duren normaal gesproken ongeveer 15 seconden. Dit betekent dat je de content voor andere kanalen kunt gebruiken. Of je wilt dat ze ze aanpassen aan e-mailmarketing of andere sociale media. Het is eenvoudig aan te passen en het bespaart u tijd door alleen de inhoud van TikTok-advertenties te gebruiken voor andere marketingplatforms. Omdat het niet altijd even makkelijk is om goede content te maken, kun je dezelfde content gebruiken voor je andere campagnes.

Je kunt opvallen

Als de content die je gebruikt voor advertenties op TikTok goed genoeg is, is het mogelijk om op te vallen. Het algoritme van Tiktok is erg goed in het laten zien van gebruikers waar ze meer van willen zien. Als je iets bedenkt dat ze niet verwachten, is de kans groter dat het opvalt. Als u uw advertentie ziet, die zich onderscheidt van de andere video’s, kunnen ze meer aandacht besteden aan uw advertentie.

TikTok-gebruikers zijn nieuwsgierig

Een groot deel van de TikTok-gebruikers is jong en nieuwsgierig. Geef gebruikers dus iets unieks en je hebt een grotere kans op klikken en verkeer naar je website. Hoe meer verkeer je krijgt, hoe beter de conversie. TikTok-gebruikers delen graag spannende dingen met hun vrienden, zodat je nog meer mensen kunt bereiken met je originele advertenties.

Maak uw bedrijf nieuwswaardig

Er zijn veel verschillende soorten mensen van TikTok. Als je een creatieve videoadvertentie hebt, kom je misschien zelfs in het nieuws. U kunt ook in contact komen met influencers en hen uw advertenties laten delen, omdat ze de verkoop voor uw bedrijf kunnen verhogen. We kunnen je helpen om met de juiste mensen op TikTok te werken, zodat je advertenties nog verder reiken.

Kom in de juiste positie

TikTok-advertenties kunnen ervoor zorgen dat u een leider in uw branche wordt. Stel je voor dat je als een van de eersten op het platform dezelfde producten of diensten hebt als je bedrijf. Als u de eerste bent, kunt u autoriteit verwerven en zullen meer mensen het merk vertrouwen. Je merkzichtbaarheid is belangrijk als je je bedrijf op de juiste plek wilt krijgen.

Begin eerder dan uw concurrenten

Ga aan de slag met TikTok-advertenties voordat je een voorsprong hebt op je concurrentie. Dat betekent dat u uw merk kunt laten herkennen en een merkleider kunt worden. U kunt uw bedrijf sneller laten groeien in vergelijking met degenen die niet adverteren en profiteren van de kansen.

Toekomstgericht

TikTok heeft een jonger gebruikersbestand, maar dat betekent niet dat je er niet van profiteert. Omdat ze hun ouders toch kunnen vragen om te kopen wat ze van uw advertenties hebben gezien, en bovendien weten ze al van uw bedrijf af, zodat ze in de toekomst gewoon uit eigen zak bij u kunnen kopen.

TikTok-bureau voor bedrijven

TikTok-advertenties zijn een van de leuke manieren om uw producten en diensten te promoten. Omdat het je creatiever maakt, zal het na verloop van tijd gemakkelijker voor je zijn om leuke videoadvertenties te maken.

Als u wilt investeren in de toekomst van uw bedrijf, kunt u nu een gratis offerte van ons krijgen. Wacht niet te lang, anders start uw concurrent mogelijk eerder met TikTok-advertenties dan u.

Conversiedoelen:

  • Drive Traffic
  • Drive Conversions
  • Drive App Installerer

TikTok-advertentieprijzen

Neem contact op voor prijzen.

Hulp nodig bij TikTok-advertenties? Krijg gratis advies

Ontdek wat digitale marketeers van Admirate voor uw bedrijf kunnen betekenen.