fbpx
Word ook onderdeel van Team Admirate

Geïnteresseerd in persoonlijke groei?
Dit is wie we zijn.

We zijn ambitieus voor onze klanten. We werken hard en doelgericht om onze klanten tevreden te stellen. Als de klanten tevreden zijn, zijn wij tevreden. We houden ervan om plezier te hebben op het werk, en niets is leuker dan als team slagen met onze klanten. Een van de redenen waarom we met Admirate zijn begonnen, was dat we de behoefte zagen aan een resultaatgericht bureau dat snelle groei voor klanten aan kan. We leveren nieuwe klanten, verhogen de omzet en verhogen de waarde van bestaande klanten voor onze klanten, die we heel graag partners noemen. We maken een snelle groei door en krijgen steeds meer opdrachten. Om de vaart erin te houden, zijn we op zoek naar meer goede mensen. Lees hier meer over ons.
Werken bij Admirate

Carrières en banen in Admirate

Bij Admirate werken veel verschillende soorten mensen, met verschillende achtergronden. We staan ​​open voor alle soorten, zolang je een bijzonder goede expertise hebt in een of meer vakgebieden. We weten ook dat het helpt met de juiste houding, en dat het cliché “hire for attitude, train the skills” soms nog steeds geldt. Help jezelf naar een hoger niveau te tillen en bewonder jezelf. Op dit moment hebben wij vacatures in de volgende gebieden:

Tech en Ad Ops met verantwoordelijkheid

Onze technische mensen werken continu aan het verbeteren en optimaliseren van de marketing- en advertentieconcepten van onze klanten. We zijn op zoek naar getalenteerde “hands-on” operationele probleemoplossers die snelle groei aankunnen.

Experts met vaardigheden

Heb je een hoog niveau van expertise in een of meerdere vakgebieden? Ben jij een echte vakexpert die het leuk vindt om op hoog niveau te leveren? Dan ben jij misschien precies de persoon die wij zoeken. Experts bij Admirate werken met een beetje van alles. Dit kan zijn binnen marketing, sales, PR & communicatie, HR, finance & accounting.

Adviseurs en verkopers

Op dit moment zijn we op zoek naar 3 verkopers om ons verkoop- en marketingteam te versterken. Het dagelijkse leven bestaat uit praten met potentiële nieuwe klanten en het verkopen van Admirate. Je moet een goed begrip hebben van het complexe digitale medialandschap en de klant kunnen helpen bij het maken van een veilige keuze voor de toekomst.

Account Managers

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren accountmanagers. Alle klanten in Admirate hebben accountmanagers. We zijn op zoek naar betrokken multitaskers die eigenaarschap nemen en het verschil willen maken voor onze klanten.

Je moet betrouwbaar zijn, verantwoordelijkheid aankunnen en meerdere taken tegelijk kunnen uitvoeren. Je bent in staat om de behoeften van de klant te begrijpen en hoe Admirate kan bijdragen aan het creëren van winstgevende groei voor de klant.

Onze accountmanagers zijn aanwezig voor klanten gedurende de hele levenscyclus van onboarding tot implementatie van oplossingen en rapportage en continue dialoog.

Klinkt dit interessant?

We kijken ernaar uit van u te horen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mensen. Stuur dus direct je CV en sollicitatie naar hoi@admirate.nl en schrijf in de sollicitatie voor welke functie jij de perfecte kandidaat bent. Alle functies hebben gemeen dat je aan boeiende projecten werkt en deel uitmaakt van een stimulerende werkomgeving met zeer competente collega’s. Je wordt onderdeel van een van de sterkste prestatieteams, die sterk gericht is op succes in de markt. Wij bieden goede beloningsregelingen en de mogelijkheid tot partnership door eigenaarschap.